Hirdetés

kolcsonzo.lap.hu / Különleges

Különleges

Mindent egy helyen megtalál nálunk, ami egy nagy-takarításhoz kell! Multifunkciós német minőségi takarítógépek kő-, szőnyeg- és kárpittisztításhoz, nagynyomású gőztisztító berendezések mosható-hőálló konyhai és fürdőszobai felületekhez tisztításához és ipari porszívók építési-felújítási munkálatok utáni takarításhoz. 24 órás bérlési lehetőség, rugalmas nyitva tartás, ajándék tisztítószer!

Csónakszállító utánfutó bérelhető Debrecenben! Valkai típusú, Önsúly 180kg, összsúly: 500kg Max 6,3m hosszú csónak szállítható. A futó rendkívül stabil, könnyen kezelhető és kézi csörlővel ellátott. 2011-es új gyártmány. Időpontot legalább egy héttel előtte kérjenek. Érdeklődni:06/30 814 5181 vagy emailben a csonakszallito@freemail.hu

Tetőboxok, csomagtartók minden típushoz Érden

Cégünk a 1st Rent Kft tevékenységei: páramentesítő készülék bérlés, párátlanító gép kölcsönzés és épület szárítás Budapesten. Házak, pincék, lakások, csarnokok egyéb beltéri helységek teljes vízmentesítése, szárítása. Kölcsönözhető párátlanító, falszárító, páramentesítő gépeink verhetetlen áron. 20-22 liter víz összegyűjtése naponta, 90-100 m2-es alapterületig 1 készülék használata elegendő.

Fémkereő kölcsönzés vagy ékszerek megkeresése

Családi és baráti összejövetelekre.

IPL gép bérlés

Bérelhető kozmetiaki IPL szőrtelenítő gép

Budapesten és Dorog környékén

Lovasfogatok bérlése

Vászonnal, ki- és elszállítással

Hófehér keringőruhák hatalmas kínálatából választhatsz hihetetlenül kedvezményes áron! Látogass el táncruha szalonunkba, és válaszd ki a szalagavatós ruhádat, amiben csodásan tündökölhetsz majd a keringő alatt! A keringőruhák bérleti díjába beletartozik a cipő, kesztyű és a nyakdísz is! Diákigazolvánnyal kedvezményben részesülsz a szalagavató ruhád kölcsönzési díjából!

Szőnyegtisztító

Thule tetőboxok, csomagtartók értékesítése és bérbeadása

Végleges szőrtelenítés a legújabb IPL villanófényes technológiával. Szabaduljon meg a nem kívánt szőrszálaktól gyorsan és fájdalommentesen! A mai testkultúra, testideál szerves része az állandó szőrtelenítés, különös tekintettel a női nem képviselőinek körében. A hölgyek az elvárásoknak megfelelően, igyekeznek megszabadulni a kellemetlen szőrszálaktól, a lábukon, a karjukon...

Hirdetés
Meghatározás:

Kölcsönző gyűjtemény -Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan ön elé tárj a kölcsönzési helyekkel, üzletekkel kapcsolatos legjobb linkeket. Baba légzésfigyelő készülék.

Kölcsönző gyűjtemény -Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan ön elé tárj a kölcsönzési helyekkel, üzletekkel kapcsolatos legjobb linkeket. Baba légzésfigyelő készülék.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Különleges
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés